Boek met onze 4 zekerheden

Siem Reap Tempeltour

Je wordt opgehaald door je gids om ontdekkingstocht te gaan bij de vele indrukwekkende tempels in deze omgeving.
Je begint vandaag met een bezoek aan de oude hoofdstad van Angkor Thom, te beginnen met de Zuidpoort van Angkor Thom, die beroemd is om zijn reeks kolossale menselijke gezichten die in steen zijn uitgehouwen. De Bayon-tempel is uniek met zijn 54 torens en versierd met meer dan 200 lachende gezichten. 
Je brengt een bezoek aan de met jungle bedekte tempel van Ta Prohm. Er zijn enorme vijgenbomen en gigantische klimplanten die zich omhelzen in de stenen fundamenten van het bouwwerk en de indruk wekken dat de schepping van de mens wordt teruggewonnen door de krachtige krachten van de natuur. Deze tempel is beroemd omdat hij is gekozen voor de belangrijkste activiteiten van Tomb Raider, gespeeld door Celebrity Angelina Jolie.
In de middag bezoek je Angkor Wat. Dit architecturale meesterwerk werd gebouwd in de 12e eeuw en beslaat een oppervlakte van ongeveer 210 hectare. Slenter door dit enorme gebouw en zie vele galerijen met zuilen, bibliotheken, paviljoens, binnenplaatsen en vijvers vol water die de torenhoge tempel weerspiegelen.
Aan het eind van de dag bezoek je Phnom Bakheng, waar je rustig kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op de zonsondergang.