Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Spanje

Met het hele gezin op vakantie ga je met een familiereis naar Spanje. Dit land is geschikt voor jong en oud en heeft volop mogelijkheden voor de hele familie. Ontdek al fietsend La Catalana, trek de bergen in voor avontuur of bekijk het beroemde Alhambra in Granada. Sluit de dag af met een heerlijke paella voor het hele gezin en beleef een gezinsvakantie waar iedereen van geniet!

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek de mooie streek Andalusië tijdens een familiereis door Spanje

Een van de mooiste streken die je tijdens jullie familiereis door Spanje kunt bezoeken, is Andalusië gelegen in het zuiden. Hier geniet je met het hele gezin van het Spaanse leven en maak je kennis met typische Spaanse gerechten in de meest sfeervolle plaatsen. Ontspan aan de Costa de la Luz en bewonder de zonnige stranden. De voeten mogen van de vloer wanneer je samen met de lokale bevolking de flamenco danst. Ontdek de witte dorpen in de omgeving van Ronda of dwaal door de middeleeuwse straatjes van de Barrio Santa Cruz in Sevilla. Een rondreis door Spanje zit vol met ontdekkingen!

Stoere outdooractiviteiten in de bergen

Wandelen of fietsen door de Spaanse bergen is voor het hele gezin een avontuurlijke activiteit. In de Pyreneeën zijn er ontzettend veel actieve uitjes om samen te beleven! Zwemmen in meren, raften in wilde rivieren of abseilen van steile bergen. Tijdens een familiereis in Spanje hoef je zeker niet stil te zitten. Maak met zijn allen een stevige wandeltochten door de imposante Picos de Europa of bezoek Bardenas Reales voor een heuse ontdekkingstocht door een buitenaards vulkaanlandschap.

Laat uw reis volledig op maat samenstellen

Bij Vámonos Travels helpen we je graag met het samenstellen van uw familiereis door Spanje. Wij hebben diverse inspiratiereizen samengesteld, zodat je een indruk krijgt van de vele mogelijkheden. Om de familiereis, of andere reis door Spanje te realiseren die je voor ogen hebt, is het mogelijk om deze reizen geheel op maat aan te passen. Vraag online een vrijblijvende offerte aan en onze reisspecialisten stellen een mooie route voor je samen. Heb je vragen of wil je meer weten over een familiereis op maat naar Spanje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.