Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Spanje

Beleef Spanje met onze individuele rondreizen! Velen van ons zijn wel eens in Spanje geweest, maar het land heeft nog zoveel door toeristen redelijk onontdekte plekken te bieden. Vámonos Travels neemt je daar graag mee naar toe. Ontdek de prachtige natuurparken van Noord-Spanje, bewonder het bergdorpje Ronda en verblijf in de mooiste Paradores van het land. Wij selecteerden de meest bijzondere accommodaties en stippelden avontuurlijke routes voor je uit. Vámonos!

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Stippel je individuele rondreis door Spanje uit en verblijf in sfeervolle Paradores

Spanje is een zeer divers land dat veel te bieden heeft. Wanneer je een individuele rondreis wilt maken door Spanje, zijn er een aantal plaatsen die je niet mag missen. Een plek is de regio Andalusië, met als hoofdstad Sevilla. Deze Spaanse streek is beroemd vanwege zijn talloze historische interessante steden en stadjes. Bezoek de Mezquita in Córdoba, het Alcazaba in Malaga of het Alhambra in Granada. Na een dagje rondstruinen op deze bijzonder plekken, kom je steeds weer terug in uw Parador. Paradores zijn luxueuze staatshotels gelegen op mooie plaatsen en in oude gebouwen, zoals een oud kasteel, haciënda of klooster. Tijdens je individuele rondreis door Spanje is het mogelijk om in deze bijzondere hotels te overnachten en te genieten van alle comfort en luxe die het verblijf met zich meebrengt.

Reis langs prachtige landschappen en schilderachtige dorpjes

Naast sfeervolle steden heeft Spanje ook een zeer authentiek binnenland om te ontdekken tijdens je individuele rondreis of een familiereis. Wanneer je tijdens je rondreis graag iets actiefs wilt ondernemen, trek je het best de Pyreneeën in. Hier is het mogelijk om te mountainbiken, klimmen en raften. Een wandelroute is hier ook een bijzondere ervaring, aangezien je hier indrukwekkende massieven met steile wanden, gletsjers, watervallen en meren tegenkomt. Bezoek tijdens je individuele rondreis door het noorden van Spanje Picos de Europa en gebruik het gezellige en pittoreske bergdorp Potes als uitvalsbasis. Wil je in alle rust de natuur in? Ga vanuit het dorpje Burgo de Osma naar de indrukwekkende kloof Cañon de Rio Lobos en geef je ogen de kost aan al het natuurschoon.

Plan je reis op onze website

Bij Vámonos Travels is het mogelijk om zelf je individuele reis door Spanje samen te stellen. Doe inspiratie op bij onze voorbeeldreizen of vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. Bij vragen of voor meer informatie over een individuele rondreis op maat door Spanje neem je contact met ons op. Bel naar 020-6735353 of richt uw e-mail aan info@vamonos.nl. Ontdek de mogelijkheden voor je reis en vraag een vrijblijvende offerte aan.