Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Tanzania

Een rondreis door Tanzania betekent oog in oog staan met de Big Five en vele andere dieren. De eindeloze grasvlaktes van de Serengeti spreken tot de verbeelding. Een reis door Tanzania is een waar avontuur voor jullie gezin. Deze reis zal je niet snel vergeten! Breng een bezoek aan de mooiste wildparken van Afrika. Je reist met jullie eigen gezin en een privé gids brengt jullie naar dé plekken waar de meeste dieren te vinden zijn. Na afloop van al de avonturen kun je bijkomen op het strand van het tropische eiland Zanzibar.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Op safari tijdens de familiereis door Tanzania

Tijdens het samenstellen van jullie Tanzania familiereis houden we uiteraard rekening met de wensen van je gezin. Laat ons dus weten wat voor jullie belangrijk is, wat je graag wil zien en hoeveel activiteiten je wenst te gaan doen. Al onze reizen zijn maatwerk en bij de familiereis door Tanzania besteden we extra aandacht aan het reistempo, route en de keuze van accommodaties. Zo kun je als gezin optimaal genieten van een rondreis door het bijzondere Tanzania.

Wij adviseren je graag voor jullie individuele familiereis door Tanzania

Vámonos Travels is de specialist voor jullie safari rondreis door Tanzania. Door jarenlange ervaring weten wij de mooiste plekjes in Tanzania en hebben wij de meest sfeervolle accommodaties uitgezocht. Je kunt je eigen reisroute zelf bepalen. Bezoek onze website voor ideeën, vraag onze reisexperts om tips en vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of indien je reisadvies wenst kunt je bellen op 020-6735353 of mailen naar info@vamonos.nl. Ook is het mogelijk een afspraak bij ons op kantoor te maken met één van de Tanzania reisspecialisten.