Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis door Afrika

Een rondreis door Afrika staat op het lijstje van velen. Dit is natuurlijk hét continent waar je kunt kennismaken met de Big Five. Ga op safari in een van de nationale parken die het werelddeel kent en reis door adembenemend mooie landschappen. Het gebied is afwisselend en puur. In het zuidelijke deel van Afrika geniet je naast een prachtige natuur ook van cultuur, steden en wijn. Het oostelijke deel is perfect wanneer je de migratie van enorme kuddes wildebeesten, gnoes, gazellen en zebra’s wilt aanschouwen tijdens het reizen in Afrika. Ook biedt het oosten de mogelijkheid om zeldzame berggorilla’s te spotten die hier in het tropisch bergregenwoud leven. Wilt je een rondreis door dit prachtige werelddeel maken? Vámonos Travels biedt een ruime keuze aan bestemmingen. Wil je met je eigen gezelschap naar Afrika reizen? Boek dan een reis bij Vámonos Travels. Wij hebben de ervaring en kennis om je droomreis op maat samen te stellen naar Namibië, Botswana, Zuid-Afrika, Tanzania, Zanzibar, Madagaskar, Kenia en Ethiopië.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Spot de Big Five tijdens een rondreis door Afrika

Tijdens een rondreis door Afrika zal de natuur je versteld doen staan! Ga op safari in het Krugerpark, leer over de Apartheid en geniet van een glas Afrikaanse wijn in Zuid-Afrika. Speur naar wilde dieren in Kenia, bezoek de Ngorongoro krater in Tanzania of beklim de wereldberoemde rode zandduinen in de Sossusvlei in Namibië. Combineer uw reis naar Namibië met Botswana en bewonder de uitzichten in de Kalahari woestijn, de Okavango delta, Makgadikgadi Zoutpannen en het Waterberg Plateau Park tijdens één reis. Op Madagaskar kom je lemuren en baobabs tegen; een unieke plek met diverse dier- en plantensoorten die je nergens anders ter wereld ziet. Tijdens het reizen door Afrika ontdek je vele mogelijkheden. Je kunt je rondreis door Afrika afsluiten met een ontspannen strandafsluiting op het paradijselijke Zanzibar of Mauritius.

Wil je door Afrika reizen met de auto?

De reisspecialisten van Vámonos Travels stellen graag een reis voor je op maat samen, zodat deze volledig aan al je reiswensen voldoet. Zo creëren wij een unieke rondreis door Afrika, die past bij je persoonlijke voorkeuren. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in het aanbieden van reizen naar Afrika. Vraag een vrijblijvende persoonlijke offerte aan. Heeb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@vamonos.nl of te bellen naar 020-6735353.