Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Namibië

Een individuele rondreis door Namibië leidt je langs boeiende landschappen en sfeervolle steden. Tijdens het reizen door Namibië ontdek je alles wat deze unieke bestemming te bieden heeft. Bezoek mooie natuurparken en spot tal van wilde dieren tijdens een safari. Kom oog in oog te staan met olifanten en leeuwen. Bewonder de schoonheid van eindeloze woestijnen en savannes. Overnacht in lodges of in je eigen auto met daktent en bezoek diverse bijzondere steden. Leer de lokale bevolking kennen terwijl je op je eigen tempo het land doorkruist. Vámonos Travels heeft een aantal voorbeeldreizen voor je opgesteld, zodat je een duidelijk beeld van de mogelijkheden krijgt. Deze reizen zijn volledig op maat aan te passen. Ideaal als je bijvoorbeeld de rondreis door Namibië wilt combineren met Botswana of Zuid-Afrika. Geef je wensen door en laat een reis op maat samenstellen.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek uitgestrekte landschappen en unieke steden tijdens je rondreis door Namibië

De eindeloze natuur in Namibië prikkelt je fantasie. Geniet van ruige landschappen in Damaraland. In dit dunbevolkte gebied vind je de Spitzkoppe en de Brandberg. Ook de zandduinen in Sossusvlei en de Kalahari-woestijn zijn het bezoeken waard. En natuurlijk mag een bezoek aan wildpark Etosha niet ontbreken. In de bossen en grasvlaktes die rondom de zoutpan liggen, leven diverse dieren. Spot zebra’s, verschillende soorten antilopen, leeuwen en olifanten. Naast prachtige natuur, bezoek je tijdens het reizen in Namibië ook gezellige plaatsen en steden, zoals Swakopmund of Windhoek. In deze stad vestigden de Duitsers aan het einde van de 19eeuw de hoofdstad van hun kolonie. Maar ook Lüderitz is een plaats waar de Duitse invloeden nog zichtbaar zijn in zowel de bouwwerken als in huizen en kerken. Bij deze plaats ligt een schiereiland waar je een spectaculair dierenleven spot. Zie dolfijnen, pinguïns, vele vogelsoorten en zeeleeuwen in hun natuurlijke leefgebied. Als je de rondreis door Namibië combineert met Botswana, geniet je ook van het moois dat Botswana biedt. Denk aan de unieke delta van de Okavangorivier. Deze plek vormt een van de belangrijkste natuurgebieden in Afrika. Door de stilte, het vele groen en alle bijzondere diersoorten die hier leven, is het een betoverende plek.

Vraag naar de mogelijkheden van onze reizen door Namibië

Een individuele rondreis naar Namibië heeft veel te bieden. Onderneem de activiteiten die je wilt of combineer de rondreis door Namibië met Botswana. Om je alvast een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden hebben wij een aantal inspiratiereizen voor je opgesteld. Deze reizen kunnen geheel aangepast worden naar je wensen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat een rondreis naar Namibië en eventueel Botswana op maat samenstellen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur ons gerust een e-mail op info@vamonos.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-6735353.