Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Zuid-Afrika

Wanneer je een individuele rondreis door Zuid-Afrika maakt, geniet je van bijzondere landschappen, uitgestrekte natuurparken en unieke steden. Maak kennis met traditionele cultuur, zoals die van het zelfstandige koninkrijk eSwatini (voormalig Swaziland). Bezoek het wereldberoemde Kruger Park en spot de Big Five in het echt. Maak een avontuurlijke safari met een jeep en rijd door uitgestrekte gebieden. Geniet van de ontspannen sfeer die op de stranden van Umhlanga voelbaar is. Of maak een meerdaagse trektocht door het Tsitsikamma National Park. De mogelijkheden voor een rondreis door Zuid-Afrika zijn eindeloos. Wij helpen je graag als specialist met het op maat samenstellen van de perfecte reis door Zuid-Afrika. Zo wordt het immers een rondreis waarbij je de plekken bezoekt die je wilt. Bekijk de voorbeeldreizen en ontdek de mogelijkheden.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek de grote diversiteit aan landschappen tijdens een rondreis door Zuid-Afrika

Als Zuid-Afrika specialist weten wij als geen ander hoe uitgestrekt dit land is. Tijdens een individuele rondreis bezoek je bijzondere plekken en leert de cultuur van Zuid-Afrika beter kennen. Het Kruger Park is een zeer bijzonder wildpark. Het park is gigantisch met een lengte van ruim 350 kilometer en een breedte van 60 kilometer en is de perfecte plek om de Big Five te spotten. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit in minder bekende, maar net zo mooie parken te doen. Bezoek Hluhluwe-iMfolozi Game Reserve en maak een avontuurlijke safari per jeep. Kijk je ogen uit in het grootste winkelcentrum van Zuid-Afrika in Umhlanga. Maak tijdens je individuele rondreis door Zuid-Afrika wandelingen over het strand van Nature’s Valley en ontdek het onderwaterleven als je gaat snorkelen. Of bezoek een van de vele wijngaarden, zoals bij Stellenbosch, en laat je smaakpapillen prikkelen dankzij de heerlijke wijnen. Ook de dynamische en bruisende steden zoals Kaapstad en Johannesburg zijn de moeite waard.

Schakel de hulp in van een Zuid-Afrika specialist

Stel je eigen reis geheel zelf samen of laat je inspireren door de voorbeeldmogelijkheden op onze website. Alles is mogelijk, iedere reis stellen wij geheel op maat samen. Breid je rondreis uit met een bezoek aan het eiland Madagaskar, buurland Namibië of een strandafsluiting op Mauritius. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies, op basis van onze eigen reiservaringen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. bij ons aan voor je reis naar Zuid-Afrika. Indien je vragen hebt kun je deze via het contactformulier stellen, maar natuurlijk ook telefonisch op 020-6735353 of via info@vamonos.nl. We horen graag van je!