Boek met onze 4 zekerheden

Ambong Ambong Rainforest Retreat

Categorie S

Op een steenworpafstand van de beste restaurants en cafés van Langkawi en de kalme wateren van Tengah Beach vind je het prachtige boetiekhotel Ambong Ambong Rainforest Retreat.

Met slechts 11 kamers is een warm, persoonlijk verblijf gegarandeerd. De studio's en suites van het hotel kijken uit op het regenwoud en zijn voorzien van airconditioning, koelkast. Op je eigen veranda kun je de geluiden van de natuur in je opnemen, uitkijkend op Tengah Beach. Het strand is zo'n vijf minuten lopen van het hotel, je kunt ook afkoelen in het zwembad. Het restaurant van het hotel verzorgt alleen het ontbijt, voor lunch en diner kun je terecht in één van de vele cafés en restaurants in Pantai Tengah.

Tijdens een kookcursus leert je alle geheimen van de keuken van het noordelijke deel van Maleisië, werkend met kruiden en specerijen uit de eigen tuin. In de verderop gelegen Ishan Spa kun je genieten van massages, scrubs, wraps en facials. Daarnaast ondersteunen de medewerkers van het hotel je graag bij het boeken van allerlei activiteiten op en om het eiland.

Ambong Ambong