Boek met onze 4 zekerheden

Apsara Beachfront Resort and Villa

Categorie S

Het Apsara Beachfront Resort and Villa is een prachtig hotel gelegen aan de kust van Khao Lak in Thailand. Het resort biedt een luxe en ontspannen sfeer, omringd door weelderige tropische tuinen en directe toegang tot het strand.

Het hotel beschikt over verschillende accommodaties, waaronder kamers, villa's en suites, die zijn ontworpen om comfort en stijl te bieden aan de gasten. Elke kamer is smaakvol ingericht en uitgerust met moderne voorzieningen, zoals airconditioning, een minibar, een kluisje, een flatscreen-tv en gratis wifi. De villa's zijn ruimer en bieden extra privacy, ideaal voor stellen of gezinnen die op zoek zijn naar een exclusievere ervaring.

Gasten kunnen genieten van een scala aan faciliteiten en activiteiten in het Apsara Beachfront Resort and Villa. Het resort beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een groot zwembad met een swim-up bar, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van verfrissende drankjes. Er is ook een fitnesscentrum, een spa en wellnesscentrum, een tennisbaan en een kinderclub, zodat gasten van alle leeftijden zich kunnen vermaken.