Boek met onze 4 zekerheden

Aravinda Resort

Categorie B

Het Aravinda Resort is prachtig gelegen tussen de rijstvelden vlakbij het kleine dorpje Tam Coc. Het dorpje ligt iets verder weg en is goed per fiets te bereiken. Vanaf het hotel kan je al fietsend de omgeving verkennen of stap aan boord van een roeiboot en aanschouw Halong Bay maar dan op het droge.

Het Aravinda Resort heeft verschillende soorten kamers die uitzicht hebben op de omgeving of het zwembad. Bij het grote buitenzwembad zijn fijne ligstoelen aanwezig en een gezellige poolbar. Boek een massage of ontspan door te yogaen. Het hotel heeft fietsen die je kunt gebruiken om de omgeving te verkennen. In het restaurant van het hotel worden heerlijke Vietnamese gerechten geserveerd met een Westerse twist er aan. Het restaurant heeft mooi uitzicht over de omgeving. In de middag wordt er thee geserveerd uit eigen tuin.

De regio is enigszins te vergelijken met Halong Bay, maar dan op het land en kleiner. Tam Coc bestaat namelijk uit gigantische karstbergen die omringt worden door mooie groene natuur. De beste manier om al dit moois te zien is varen op een roeiboot over de Ngo Dong rivier. Op de fiets kan je ook goed de omgeving verkennen en tussen de rijstvelden fietsen.

 

aravinda