Boek met onze 4 zekerheden

Au Lac Legend

Categorie A

Au Lac Legend is gelegen in de drukke stad Ho Chi Minh. Het heeft een centrale ligging en ligt op loopafstand van de Notre Dame kerk en het Reunification Palace. Ho Chi Minh is een grote stad en in de buurt van dit hotel liggen een hoop leuke en goede restaurants.

De kamers van Au Lac Legend zijn erg sfeervol ingericht met veel hout en gezellige decoratie. Op het dak van het hotel is een zwembad en jacuzzi. Het is hier heerlijk tot rust komen na een dag door het drukke Ho Chi Minh gestruind te hebben. Bij het zwembad is een gezellige bar aanwezig. Je kan gebruik maken van de fitness ruimte of een massage boeken bij de spa.

Ho Chi Minh is een dynamische en bruisende stad waar je ogen te kort komt. Musea, pagodes, tempels, smalle straatjes met markten en verkeerchaos door brommers, cyclo's, fietsers en voetgangers van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zorgen ervoor dat je deze stad niet snel zult vergeten. Een absolute must is een bezoek aan het War Remnants museum. Vanuit Ho Chi Minh kan je de Cu Chi tunnels bezoeken.

 

au lac legend