Boek met onze 4 zekerheden

Auberge Chez Pierre

Categorie A/B/S

De Auberge Chez Pierre ligt net onder de Dades-kloof, zes uur van Marrakech aan de weg naar de duinen van Merzouga. Je wordt ontvangen met een warm welkom en een rustig verblijf in deze idyllische omgeving in de Hoge Atlas. De adembenemende schoonheid van de Dades-kloof, met zijn okerkleurige en rode landschappen, mag je niet missen. Het hotel is gebouwd in de traditionele architectuur van het gebied en met lokale materialen.
Het ligt op een heuvel te midden van terrastuinen in de schaduw van fruitbomen, en heeft een eigen zwembad.

Het hotel heeft verschillende patio's, een salon en een bar waar je een drankje kunt nemen, de e-mails kunt checken of een spelletje kaart kunt spelen.
De meeste kamers bestaat uit twee- of vierpersoonskamers, allemaal uitgerust met een eigen badkamer en centrale verwarming, met toegang tot een patio (waarvan sommige privé zijn) en tot de tuinen. Er zijn ook twee appartementen voor elk maximaal zes personen, met twee slaapkamers, een salon en een eigen terras. Deze zijn ideaal voor grotere gezinnen.

Vanuit Chez Pierre kun je heerlijke excursies ondernemen, zoals de Rozenvallei of de Todhra-kloof. We kunnen ook wandel-, mountainbiketochten en zelfs ezelritten voor kinderen regelen.

 

Chez Pierre