Boek met onze 4 zekerheden

Bergendal

Categorie A/B

Bergendal Eco Resort beschikt over een langgerekte geschiedenis van de vorige plantage Berg en Dal. Zijn schat aan intrigerende verhalen, legendes en mythen, de nabijheid van het Brownsberg-natuurpark en vele andere belangrijke toeristen attracties in de omgeving, maken het een van de intrigerende accommodaties in de omgeving. 

Gasten zullen aangenaam verrast worden door de echte tropische charme, de unieke architectonische structuur en de esthetische balans tussen natuurlijke materialen en moderne elementen, verwerkt in elk van de 45 lodges en andere faciliteiten in het resort. Mooie lodges op de begane grond bieden een wijd open uitzicht op het tropische landschap en de Surinamerivier. Alle lodges zijn uitgerust met airconditioning, moderne badkamerfaciliteiten met warm en koud stromend water water, smaakvol ingerichte slaapvertrekken en comfortabele zithoeken en ruime open balkons met een spectaculair uitzicht op de natuur.Verder beschikt de lodge over een restaurant, speeltuin en prachtig zwembad.

Gelegen temidden van adembenemend tropisch regenwoud aan de oevers van de Surinamerivier, op ongeveer 85 km van de hoofdstad van Suriname, Paramaribo, ligt het BERGENDAL Eco & Cultural River Resort. Bereikbaar via de weg en de rivier. 

 

 
 
Bergendal