Boek met onze 4 zekerheden

Berjaya Langkawi Resort

Categorie B

Gelegen in een weelderig regenwoud aan de azuurblauwe wateren rond Langkawi nodigt het Berjaya Langkawi Resort je uit voor een magisch verblijf in de natuur. Het hotel ligt aan de westkant van het eiland bij het prachtige Burau Bay.

De 412 kamers van het resort liggen verspreid over het groene terrein. Wij boeken voor je een rainforest chalet, die mooi opgaan in het landschap. De chalets zijn gebouwd van natuurlijke materialen en hebben een hedendaagse inrichting met alle moderne gemakken. Je hebt airconditioning, wifi, televisie, een minibar en een eigen balkon. Een bijzondere upgrade zijn de chalets op het water, die op palen in het water staan en prachtig uitzicht hebben op de Andaman Zee. Er zijn verschillende restaurants en bars aanwezig op het resort. Het Phan Thai restaurant biedt een unieke ervaring met haar openlucht lokatie omgeven door de zee. Naast het zwembad is er voldoende ander vermaak zoals een spa, gym, speeltuin, kinderclub en vele watersport activiteiten.

Vanuit het hotel kun je vele dingen ondernemen, zo is de Cable Car Sky Bridge op loopafstand en ook attracties zoals het Langkawi Geopark en het Underwater World aquarium zijn gemakkelijk te bereiken. Een andere leuke optie is de zipline tour met Umgawa Legendary Adventures, waarbij je zwevend de natuur van Langkawi ervaart.

Berjaya Langkawi