Boek met onze 4 zekerheden

Bird Nest

Categorie B

Bird Nesy ligt aan het Nunyonyi meer, in het zuidwesten van Uganda. Deze accommodatie ligt dichtbij de grenzen van de Democratische Republiek Congo, Rwanda en Tanzania. Het Bunyonyi meer is omgeven door de groene heuvels en staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan vogels. Het hotel biedt een spectaculair uitzicht op het landschap.

De accommodatie beschikt over een buitenzwembad, gratis wifi, een pooltafel, 24-uursreceptie, een restaurant en een bar met terras. De kamers zijn voorzien van een HD tv, een eigen badkamer en een balkon met uitzicht op het meer. Het restaurant serveert verschillende specialiteiten met onder meer rivierkreeft.

Het hotel biedt een breed scala aan activiteiten: vogels spotten, natuurwandelingen maken, boottochten maken, gorilla trekking en kanoën. Bezoek de Batwa gemeenschap, een lokaal pygmeestam die rond het meer Bunyonyi woont of bezoek de smeden van het dorp Bukona. In dit dorp oefenen de smeden hun ambacht op traditionele wijze met houtskool en pompen.

 

birdnest