Boek met onze 4 zekerheden

Casa del Mar

Categorie A

Casa del Mar is een kleinschalig strandhotel in het vissersdorpje Jambiani, aan de zuidoostkust van Zanzibar. Je vindt hier fijne, witte zandstranden, palmbomen en een levendig Afrikaans dorp.

Het hotel staat bekend om haar gastvrijheid en de gemoedelijke sfeer. De 14 kamers van het hotel zijn verdeeld over drie gebouwen en de meeste kamers hebben uitzicht op de zee. De kamers zijn smaakvol ingericht in Oost-Afrikaanse stijl en de meubels zijn gemaakt van ecovriendelijke, lokale materialen. Alle kamers hebben een eigen badkamer, een ventilator en klamboes. Het open restaurant is direct aan het strand gelegen en staat bekend om de uitstekende Zanzibari, mediterraanse en internationale gerechten. Bij vloed heb je een fantastisch uitzicht over de azuurblauwe lagune en als je bij eb geen zin heeft om wat verder richting de zee te lopen kun je ook terecht in het zwembad van het hotel.

Naast zwemmen en snorkelen kun je vanuit het hotel ook verschillende andere activiteiten ondernemen zoals een bezoek aan Stonetown, een kruiden- en specerijentour, een dolfijnentour of een wandeling door Jozani Forest.

Casa del Mar