Boek met onze 4 zekerheden

Chan Chich Lodge

Categorie S

De Chan Chich Lodge is gebouwd midden in een Maya-complex. De heuvels rondom de lodge zijn namelijk oude Maya tempels wat een verblijf hier tot een bijzondere ervaring maakt. Chan Chich ligt midden in het regenwoudgebied tegen de grens met Guatemala, deze locatie is een waar genot voor de natuurliefhebber en avonturier. En één van de locaties in Belize waar je de jaguar kunt spotten.

Je overnacht in een smaakvol ingerichte cottage die gelegen is in de prachtig onderhouden tuin. De cottage is een plek waar je tot rust kunt komen na alle indrukken die je hebt opgedaan. De luxe cottages hebben een veranda met hot tub, twee slaapkamers, twee badkamers en een buitendouche. Je kunt gebruik maken van het mooie zwembad (met gaas afgezet) en het restaurant met veranda en bar.

Chan Chich is een plek die in het teken staat van de natuur. Maak prachtige wandelingen door het regenwoud en ga op zoek naar de vele dieren die het gebied rijk is. Zo kun je brulapen, kikkers en agoeti’s tijdens je wandeling tegenkomen. De lodge biedt een drietal wandelingen. Er is een wandelroute gericht op archeologie, op vogels en op medicinale planten. Maak zeker een avondexcursie. Je gaat dan in een open truck op zoek naar wildlife. De jaguar en poema kunnen gedurende de hele dag gespot worden, echter is de kans ’s avonds groter.

orange walk