Boek met onze 4 zekerheden

Chatrium Riverside

Categorie S

Aan de oever van de prachtige Menam rivier ligt het Chatrium Riverside, hierdoor is transport van en naar het hotel ook via het water mogelijk. Door de centrale ligging van het hotel zijn er veel leuke restaurants in de buurt en kan je gemakkelijk bezienswaardigheden bezoeken.  

Het hotel heeft luxe, ruime kamers die onlangs gerenoveerd zijn. Vanuit de kamer heb je uitzicht over de stad of de rivier. Er zijn maar liefst 6 restaurants waar je heerlijk kunt eten. Door de ruime keuze kan je onder andere kiezen uit dineren met uitzicht op Bangkok, een etentje bij het zwembad of een drankje op het terras met uitzicht over de rivier. Vanaf het zwembad is er waanzinnig uitzicht over Bangkok. Daarnaast heeft het hotel een fitness en ruime spa waar ze verschillende massages en behandelingen aanbieden.

Het drukke en bruisende Bangkok is rijk aan cultuur. Naast de drukke verkeersaders die de stad doorkruisen kan je rondzwerven door een wirwar van kleine straatjes met leuke winkeltjes en markten. Ontdek de stad per fiets en vergeet niet het heerlijke streetfood uit te proberen!

 

Thailand Chatrium Riverside foto