Boek met onze 4 zekerheden

Chay Lap Farmstay

Categorie A

Chay Lap Farmstay ligt in een mooie, groene omgeving. Het ligt vlakbij Paradise Cave en Nuoc Mooc Eco Trail. Het is ongeveer 20 minuten rijden naar het dorpje Phong Nha.

De 39 kamers van Chay Lap Farmstay kijken uit over de mooie omgeving. Er is een mooie tuin en een groot zwembad met een gezellige poolbar. Het hotel heeft een speciale ‘herbal sauna’. Met speciale kruiden wordt er een soort stoomruimte gecreëerd wat goed is voor de huid en de bloedsdoorloop. Bij het restaurant van Chay Lap Farmstay kan je heerlijk ontbijten en dineren. De Vietnamese keuken heeft heerlijke lokale gerechten en snacks. Bij het hotel kan je fietsen huren om de omgeving te verkennen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de kajaks.

Phong Nha-Ke Bang National Park is dé plek voor liefhebbers van grotten. Het grottenstelsel is gigantisch. Je vindt hier talloze bijzonder mooie grotten, de oudste  karstformaties van heel Azië, ondergrondse rivieren, indrukwekkende stalactieten en stalagmieten. Daarnaast kan je prachtig fietsen of wandelen door de omgeving.

 

chay lap