Boek met onze 4 zekerheden

Cherish Hotel

Categorie A

Het Cherish Hotel ligt in het centrum van Hué. De bekende Perfume rivier is vlakbij. Op 5 minuten loopafstand zitten talloze gezellige en goede restaurants.

Het Cherish Hotel heeft 98 ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien. De kamers zijn zo ingericht dat het rust uitstraalt. Er is een fitness ruimte beschikbaar wat gelegen is naast het zwembad. Het zwembad is niet heel groot doch heerlijk om even bij te komen na een dag door Hué gestruind te hebben. Bij de spa van het hotel bieden ze verschillende soorten massages en andere behandelingen aan. Verder heeft het hotel een goede wijn en cocktail bar die uitzicht biedt over de stad. Bij het restaurant worden heerlijke Vietnamese gerechten geserveerd in combinatie met enkele populaire Westerse gerechten.

Bezoek in Hué de verboden stad met de keizerlijke tombes. De omgeving van Hué is rijk aan graftombes, Chinese tempels en pagodes die allemaal met een bootje te bezoeken zijn. Bekijk de stad eens vanaf een bootje. Op de Perfume rivier, die de stad doorsnijdt, worden diverse rondvaarttochten aangeboden. Zestig kilometer noordwaarts ligt de DMZ, de oude demarcatielijn tussen Noord- en Zuid Vietnam. Hier kan je ook de tunnels van Vinh Moc bezoeken.

hue cherish