Boek met onze 4 zekerheden

Couleur Café

Categorie A/B

Couleur Café is een sfeervol stadshotel in Antsirabe, gelegen in een mooie tuin. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de hectiek van het centrum van Antsirabe.

Dit mooie hotel beschikt over 15 huisjes die zijn gebouwd in de tuin van dit hotel. De huisjes zijn simpel ingericht maar wel van alle gemakken voorzien. De huisjes hebben een eigen veranda waar je kunt zitten en genieten van de tuin. Het restaurant serveert dagelijks 2 tot 3 gerechten. Het ontbijt is heel uitgebreid met verse sappen, en vers gemaakt brood. Couleur Café beschikt verder over een gratis parkeerplaats, buitenspeeltoestellen voor kinderen, 24-uursreceptie, een bar met lounge en gratis wifi.  Tevens heb je de mogelijkheid om te gaan paardrijden. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en een eigen badkamer.

Het hotel is zeer gunstig gelegen op 500 meter van het centrum. Veel bezienswaardigheden zijn dichtbij gelegen: De Antsirabe Cathedral ligt op 0,6 km en het Fahaleovantena Tribes Monument ligt op 0,4 km. Enkele restaurants en pubs zijn op loopafstand te bereiken.
 

couleur Café