Boek met onze 4 zekerheden

Couples Negril

Categorie S
 

Couples Negril is een klassiek couples-only hotel met een all-inclusive concept. Het hotel ligt aan de zonovergoten westkust van het eiland. Het resort is prachtig gedecoreerd met levendige tropische tinten, geaccentueerd door modern en authentiek eilanddecor. De kamers hebben glazen schuifdeuren die naar een eigen gemeubileerd balkon of patio leiden.

De accommodatie beschikt over een boomhut-spa, een prachtige tuin met tropische bloemen en hoge kokospalmen, 234 kamers, vijf restaurants en vijf bars, twee zwembaden en vier jacuzzi's en biedt sportvoorzieningen aan. De kamers zijn modern ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Er is gratis wifi beschikbaar.

Het resort ligt op 10 minuten rijden vanaf het centrum van Negril. Het resort biedt allerlei activiteiten en excursies aan. Denk hierbij aan snorkelen, duikexcursies, kajakken,  yogalessen, aerobiclessen, liveoptredens, volleyballen en tafeltennissen. Waterpark Kool Runnings ligt op 20 minuten lopen en Seven Mile beach ligt op 12 minuten lopen.
 

 
couples negril