Boek met onze 4 zekerheden

Eastern & Oriental Hotel

Categorie S

Ook wel bekend als de grande dame van George Town verwelkomt het Eastern & Oriental Hotel al decennialang reizigers vanuit de hele wereld. Dit luxe hotel ademt historie en is een echte parel in het hart van George Town. Met de nieuw gerestaureerde Heritage Wing is het hotel klaar om ook de komende jaren je hotelverblijf tot een feest te maken.

De 100 elegante suites van het hotel zijn zeer ruim en lucht ingericht met  grote ramen en dueren en een uitzicht op de Andaman Zee. Houten vloeren, antieke meubelen en shutters nemen je mee terug naar koloniale tijden. De ruime badkamer heeft een bad en aparte douche. In de kamer zelf heb je de beschikking over een Nespresso machine, theestation, minibar en flatscreen tv. Er zijn drie restaurants waar je uit kunt kiezen, ieder met een eigen specialiteit. De traditionele Engelse thee wordt iedere middag geserveerd in het Palm Court, waarvoor je wel enigszins formeel gekleed moet zijn. Het schitterende zwembad van het hotel heeft een prachtig uitzicht op de Andaman Zee.

Het hotel is gelegen aan de rand van het oude centrum van George Town, direct aan de Andaman Zee. Het is de perfecte plek om de vele marktstallen van de haven en de historische straten van de binnenstad te voet te verkennen.

Eastern & Oriental