Boek met onze 4 zekerheden

EQ Kuala Lumpur

Categorie S

Wie graag in luxe wil verblijven in Kuala Lumpur zal zich zeker prettig voelen in het fraaie EQ Hotel. Het voormalige Equatorial Hotel is al jarenlang een begrip in Kuala Lumpur vanwege de mooie kamers en de geweldige service.

De 273 kamers van het hotel zijn stijlvol en eigentijds ingericht. Alle kamers hebben spectaculair uitzicht over de stad, een badkamer met bad en douche, gratis wifi en dagelijks snacks en drankjes. De culinaire liefhebbers kunnen hun hart ophalen met onder meer een Italiaanse wijnbar, een Japans restaurant en een Franse bistro. Het Sabayon restaurant is gelegen op de 51e en hoogste verdieping en biedt fantastisch uitzicht op de Petronas Towers. Ook vanuit het overloopzwembad op de 29e verdieping kun je mijlenver over de stad uitkijken. In de Sanctum Spa en Fitness kun je de spieren aan het werk zetten of juist heerlijk laten masseren.

Het hotel ligt midden in het centrum van de 'gouden driehoek' van de stad, vlakbij de bekendste attracties zoals de Petronas Towers en de winkelstraten van Bukit Bintang. Een Raja Chulan Monorail station is ook vlakbij gelegen zodat je gemakkelijk ook wat verder de stad in kunt.

EQ Kuala Lumpur