Boek met onze 4 zekerheden

Forest Rock Garden

Categorie S

Forest Rock Garden is een uitermate sfeervol en luxe hotel. De kamers liggen verspreid over een enorm terrein. Het resort ademt historie en is volledig in boeddhistische stijl ingericht met diverse historische kunstobjecten. Om de natuur niet te verstoren is het complex gebouwd op palen en de verschillende kamers en faciliteiten zoals het restaurant en het zwembad zijn verbonden door loopbruggen. Als je geluk hebt kun je olifanten door het bos zien lopen vanaf de hangbruggen, apen zul je zeker tegenkomen.

De deluxe kamers van Forest Rock Garden zijn allemaal zeer ruim en stijlvol ingericht, daarnaast zijn er 6 suites die nog een eigen plunge pool bij de kamer hebben. Het restaurant serveert, volgens boeddhistische gewoonte, alleen lokale, vegetarische maaltijden. Naast het mooie zwembad kun je ook genieten van behandelingen in de ayurveda spa.

Het hotel ligt op de weg van Wilpattu naar Anuradhapura. Het stoepacomplex van Anuradhapura is ongeveer 10 minuten rijden, de ingang van Wilpattu National Park is ongeveer 30 minuten rijden.

 

Forest Rock Garden header