Boek met onze 4 zekerheden

Garda Sensation

Categorie B

Garda Sensation is een accommodatie in het pittoreske stadje Riva del Garda in het noorden van het Gardameer. Waan je in een bergachtige omgeving waar je kunt winkelen en na afloop kan genieten van een drankje uitkijkend op het meer. Voor de actieve vakantiegangers biedt Riva del Garda veel mogelijkheden. De omgeving is perfect voor de wielrenners, mountainbikers en wandelaars. Ook voor de watersporters biedt het Gardameer en omliggende meren opties.

Garda Sensation beschikt over ruime 2 slaap-en badkamers, een woonkamer, een keuken met een vaatwasser en een balkon met een goed uitzicht op de bergen. Op 10 minuten loopafstand ligt het centrum al op je te wachten.  

Tijdens je reis kom je waarschijnlijk de Burcht Rocca, Torre Apponale en de drie stadspoorten tegen. Op een rots een paar kilometer van het stadje af, ligt op 600 meter hoogte het kerkje van Santa Barbara. Ben je meer een echte natuurliefhebber? Dan kan je de spectaculaire waterval van Varone bezoeken, een leuk uitje op 3 kilometer van Riva del Garda. Het bezoeken van de waterval gaat gepaard met een bijzondere wandelroute, namelijk door twee grotten.  
 

Garda Sensation