Boek met onze 4 zekerheden

Gezira Gardens

Categorie A

Gezira gardens hoort bij het nabijgelegen Gezira hotel. Het complex opende in 2001 haar deuren. Het hotel is kleinschalig en wordt door een familie gerund. Zo kun je je hier helemaal thuis voelen. Dit hotel ligt bij het traditioneel Egyptische dorp Geziret-el-Beirat in Luxor, de  hoofdstad van het oude Egypte. Het is de ideale uitvalsbasis om historische bezienswaardigheden te bezoeken zoals de tempels en musea.

Dit gezinsvriendelijk hotel beschikt over een buitenzwembad, een restaurant, een groot terras, een bibliotheek een daktuin met fantastisch uitzicht op de Nijl en de levendige stad Luxor. De ruime kamers zijn voorzien van airconditioning, tv, koelkast en gratis wifi.

De accommodatie is op de westelijke oever van de Nijl gelegen, nabij het dorpje Geziret-el-Beirat. De Nijl is op drie minuten lopen. Veel winkels en bazaars zijn op loopafstand te bereiken. De stad Luxor staat bekend als de Vallei der koningen, omdat het de rustplaats is van vele farao's. Maar dat niet alleen; aangezien het vroeger de middelpunt was van de Egyptische Oudheid zijn er tegenwoordig veel monumenten te vinden.

Gezira Gardens