Boek met onze 4 zekerheden

Grand Hotel Lapland

Categorie B

Grand Hotel Lapland ligt in het centrum van Gällivare. Het is een modern en luxe hotel, met veel verschillende faciliteiten. De inrichting is strak, maar zeer stijlvol, met verschillende vrolijke kleuren. In de gemeenschappelijke ruimtes hangt een fijne en knusse sfeer. Vanuit het hotel heb je uitzicht op de natuurlijke omgeving van Gällivare, met bergen en een mooi meer.

De kamers zijn ruim opgezet en gedecoreerd met verschillende bruintinten. De houten meubels en houten vloeren maken de kamers tot een mooi geheel. Faciliteiten van het hotel zijn onder andere een bowlingbaan, een fitnessruimte, een sauna en wellnessfaciliteiten, een restaurant en een café. Tijdens de zomermaanden kun je gebruikmaken van het buitenzwembad, de skybar en een hottub die zich allemaal op het dakterras bevinden.

Galliväre heeft verschillende mooie nationale parken en natuurparken in de omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Nationaal Park Stora Sjöfallet en Nationaal Park Muddus. Het hotel ligt dichtbij de berg Dundret, waar je schitterende wandelingen kunt maken.

Grand Hotel Lapland