Boek met onze 4 zekerheden

Grand Hotel Saigon

Categorie S

Grand Hotel Saigon is ideaal gelegen vlakbij de Saigon rivier. Op loopafstand liggen de rivier, de Notre Dame kerk, Saigon Opera house en bijvoorbeeld de Ben Thanh markt. Verder liggen in de buurt veel leuke winkels en gezellige restaurants.

Grand Hotel Saigon is één van de oudste hotels in Ho Chi Minh Stad. Het is gevestigd in een oud koloniaal pand. Het hotel heeft 2 delen waarbij één deel is ingericht in oud koloniale stijl. Het andere deel is een stuk moderner. De kamers kijken uit over de stad of de rivier. Het hotel heeft een groot buiten zwembad. Bij de spa kan je verschillende behandelingen boeken of maak gebruik van de fitness. Grand Hotel Saigon heeft verschillende restaurants waar gegeten kan worden. Bij het Saigon Palace restaurant is er een buffet met verschillende lokale en internationale gerechten. De keuken van het Chez Nous restaurant is een mix van Vietnamese en Westerse gerechten. Bij het zwembad is een gezellige bar waar ook eten besteld kan worden. Op het dak van het hotel is een lounge aanwezig waar elke dag live muziek wordt gespeeld. Onder het genot van een drankje kan je hier genieten van prachtige uitzichten over Ho Chi Minh.

Ho Chi Minh is een dynamische en bruisende stad waar je ogen te kort komt. Musea, pagodes, tempels, smalle straatjes met markten en verkeerchaos door brommers, cyclo's, fietsers en voetgangers van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zorgen ervoor dat je deze stad niet snel zult vergeten. Een absolute must is een bezoek aan het War Remnants museum. Vanuit Ho Chi Minh kan je de Cu Chi tunnels bezoeken.

 

grand hotel saigon