Boek met onze 4 zekerheden

Hamanasi

Categorie S

Hamanasi biedt haar gasten het beste van twee werelden. Met haar ligging direct aan het strand van Hopkins kun je vanuit je eigen beachfront kamer of suite genieten van het uitzicht op de Caribische zee. Voor de liefhebbers van natuur, rust en privacy zijn er de riante en bijzonder fraaie boomhutten. In het Garifuna dorp Hopkins hangt een relaxte Caribische sfeer, een heerlijke locatie om te genieten van zon, zee, strand en een uitsprekende natuur.

Je hebt de keuze om in een beachfront kamer of suite te overnachten of in één van de boomhutten. De beachfront kamers hebben een veranda met zicht op het Caribische strand en de zee. Het is heerlijk vertoeven in de elegant ingerichte ruime kamers. De futonbank kan als volwaardig bed gebruikt worden, ideaal voor kinderen. De beachfront plus kamer heeft twee slaapkamers met eigen ingang tot de gemeenschappelijke badkamer. De boomhutten zijn vrijstaand en liggen op 3 meter boven de grond. Begeef jezelf tussen de bomen en geniet van de geluiden van de vogels om je heen. De veranda heeft een fijne zithoek met hangmat. De deluxe boomhut heeft een eigen jacuzzi op de veranda.

Vanuit het zwembad kijk je zo uit over zee. Rust lekker uit aan het zwembad met een goed boek. Het restaurant serveert uitstekende maaltijden met een Caribisch tintje en in de bar kun je een lekker drankje nuttigen. Koop een leuke souvenir in de gift shop of maak een tour door de organische tuin op het terrein.  
Hamanasi heeft haar eigen PADI duikschool, ideaal om als duiker hier direct vanuit het resort een duik te regelen. De volgende duikplekken worden aangedaan: Southern Barrier Reef, Glover’s Reef Atoll, Turneffe Islands Atoll, the Elbow, Lighthouse Reef Atoll, de Blue Hole en de Half Moon Caye.

Hopkins is genesteld tussen het Maya gebergte en Caribische kust. Hamanasi ligt ten zuiden van het centrum van Hopkins, wat op loopafstand bereikbaar is. Breng vanuit Hopkins een bezoek aan het Cocksbomb Basin Wild Life Sanctuary, het eerste Jaguar reservaat ter wereld. Een mooi natuurpark om wildlife te spotten en als je geluk hebt de Jaguar zelf. De avonturiers mogen een bezoek aan Mayflower Bocawina National Park niet overslaan, ga hier ziplinen of hike naar de Antelope waterval.

Hamanasi   Hopkins