Boek met onze 4 zekerheden

Hangt af van gorillagroep

Categorie B

De lodge waarin je overnacht hangt af van welke gorillagroep je gaat tracken. Er zijn vier gebieden: Buhoma, Ruhija, Nkuringo en Rushaga. We gebruiken voor categorie B hier normaal gesproken de volgende lodges:

Buhoma: Mahogany Springs
Bij Mahogany Springs zijn het de kleine details die het grote verschil maken; van de kleine details in het ontwerp van de lodge tot het ongeëvenaarde serviceniveau.  De lodge beschikt over een restaurant, een ruime woonkamer met een dubbelzijdige open haard, een giftshop en een panoramisch terras. Het is de ideale uitvalsbasis om je gorillatracking avonturen te beginnen.

Nkuringo: Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge
Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge is modern ingericht en biedt een panoramisch uitzicht op de Virunga vulkanen. De kamers zijn gemeubileerd en zijn voorzien van en-suite badkamers, een open haard, een kluisje en een veranda.

Rushaga: Gorilla Safari Lodge
Gorilla Safari Lodge is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke gorillaontmoeting. Deze luxe accommodatie bestaat uit achttien cottages, die elk de perfecte setting bieden om te ontspannen na een lange dag te hebben gewandeld. De lodge beschikt verder over gratis wifi, 24-uursreceptie, een spa en een restaurant.

 

Bwindi Impenetrable National Park