Boek met onze 4 zekerheden

Hangt af van gorillagroep

Categorie A

De lodge waarin je overnacht hangt af van welke gorillagroep je gaat tracken. Er zijn vier gebieden: Buhoma, Ruhija, Nkuringo en Rushaga. We gebruiken voor categorie A hier normaal gesproken de volgende lodges:

Buhoma: Buhoma Haven Lodge
Buhoma Haven Lodge behoort tot de beste accommodatiefaciliteiten in Bwindi. De lodge beschikt over een restaurant, een bar met lounge, gratis wifi en acht prachtige cottages met eigen badkamers en brede veranda’s die uitzicht bieden over de fantastische omgeving.

Ruhija: Bakiga Lodge
Bakiga Lodge is een geweldig accommodatie die uitzicht biedt op het Bwindi Inpenetrable Forest. De lodge bestaat uit tien hutten met een eigen badkamer en een balkon met uitzicht op het bos.  Tevens beschikt de lodge over een bar, een restaurant en gratis wifi. Hier ervaar je de betovering van Zuidwest-Uganda.

Nkuringo: Gorilla Close up Lodge
Gorilla Close Up Lodge  is van alle gemakken voorzien en biedt spectaculair uitzicht op het National Park. De accommodatie beschikt over gratis wifi, 24-uursreceptie, een bar en een restaurant waar er lokale specialiteiten worden geserveerd.

Rushaga: Rushaga Gorilla Camp
Rushaga Gorilla Camp is een luxe accommodatie met voorzieningen als een massagesalon, een buitenzwembad, een bar en een restaurant. Het is een ideaal toevluchtsoord voor trektochten om de wereldberoemde berggorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest te spotten.

 

Bwindi Impenetrable National Park