Boek met onze 4 zekerheden

Heritance Kandalama

Categorie S

Heritance Kandalama is een prachtig resort, gelegen tussen de groene jungle en het blauw water van Kandalama Lake. Je wordt wakker met het geluid van de vele vogels en een prachtig uitzicht in dit luxe hotel, dat perfect opgaat in de natuurlijke omgeving.

De kamers van Heritance Kandalama zijn allemaal voorzien van grote ramen zodat je kunt genieten van het uitzicht op het meer of de jungle. De panorama rooms hebben een eigen balkon met fantastische uitzichten. Er zijn meerdere restaurants en bars die je van een hapje en drankje kunnen voorzien. Er worden zowel lokale als internationale gerechten geserveerd. De spa biedt een variëteit aan traditionele ayurveda behandelingen en massages. Daarnaast heeft het hotel meerdere zwembaden, een sportzaal en een speeltuin.

Het hotel ligt zo’n tien kilometer buiten Dambulla, aan de oevers van Kandalama Lake en met uitzicht op Sigirya Rock. Bezienswaardigheden als de rotstempels van Dambulla, de olifanten van Minneriya en de historische stad Polonnaruwa zijn allemaal gemakkelijk te bereiken.

 

Heritance Kandalama