Boek met onze 4 zekerheden

Hudhuran Fushi Resort Maldives

Categorie B

Hudhuran Fushi Resort is een van de vele prachtige eiland resorts van de Malediven met alleen dit resort op dit eiland. Het is de ideale locatie om volledig tot rust te komen in deze luxe omgeving. De witte zandstranden en azuurblauwe oceaan maken dit resort tot een echte droombestemming.

Het hotel heeft verschillende kamertypes die allemaal van alle moderne gemakken zijn voorzien. Iedere villa is modern ingericht en heeft een eigen terras in de tuin, op het strand of boven het water. De strandvilla's bevinden zich aan de buitenkant van het eiland, langs de omtrek van het atol, vanwaar je zo het strand oploopt. De luxere watervilla's zijn gebouwd op het water: het ultieme plaatje van de Malediven. Vanuit je villa kun je direct het water inspringen voor een frisse duik of om de onderwaterwereld te ontdekken.

In totaal zijn er vijf restaurants, twee bars en een buitenzwembad. Dit resort ligt op een perfecte locatie om te surfen en staat bekend als een van de beste surf resorts van de Malediven. Naast surfen kun je verschillende activiteiten ondernemen zoals beach volleybal, tafeltennis, badminton, snorkelen of waterskiën.

Hudhuran Fushi Resort ligt op 21 kilometer van het vliegveld Malé.

 

adaaran select hudhuranfushi exterior  large