Boek met onze 4 zekerheden

Jake’s

Categorie B

Jake's resort is een boetiekhotel dat ooit begon als een restaurant. Dit was een groot succes; veel gasten wilden graag een verblijf waar ze konden overnachten. Dus bouwde Sally Henzell, de eigenaresse van een aantal accommodaties aan de kust, Treasure Beach. De afgelegen cottages zijn onderdeel van de natuurlijke omgeving, sommige hebben zelfs een zonneterras boven de golven. Je kunt hier heerlijk loungen op een van de terrassen met uitzicht op zee.

Alle kamers zijn erg mooi ingericht en zijn voorzien van een eigen buitenruimte, een eigen ingang, airconditioning, een kluisje, een minibar koffie- en theefaciliteiten en hebben uitzicht op de oceaan of de weelderige tuin. De accommodatie beschikt over een restaurant, een spa, een parkeerplaats en gratis wifi. Er is veel aandacht besteed aan het creëren van een bijzondere relaxte sfeer.

Het hotel ligt direct aan zee in het centrum van Treasure Beach. Er is veel te doen: doe mee aan yogalessen bij zonsopgang, bezoek de prachtige watervallen bij YS Falls, verken de vijf stranden van Treasure Beach, neem een kookles, kijk naar een filmvertoning in de buitenlucht of probeer het touwenparcours uit in het Breds Treasure Beach Sports Park. Enkele restaurants liggen op loopafstand.
 

 
Jacks