Boek met onze 4 zekerheden

Junglelodge Awarradam

Categorie A

Diep verborgen in het Amazone regenwoud van Suriname, ligt het exotische Awarradam Jungle Lodge & Spa op een idyllisch eiland, nabij de Awarradam stroomversnelling. De individuele lodges zijn in een traditionele stijl gebouwd met een balkon voor een prachtig uitzicht op de rivier. De bouwmaterialen komen uit de omgeving, zodat u het junglegevoel niet verliest.

Alle 10 lodges hebben twee bedden die voorzien zijn van klamboe en een eigen toilet en douche met "koud" stromend water. De hangmatten op het balkon van de lodge zijn voor de meeste gasten hun favoriete plekje. Voor de sfeervolle verlichting wordt gebruik gemaakt van olielampen en zonne-energie. In het "restaurant" worden de maaltijden geserveerd. U kunt zich ook verpozen in de gezellige jungle bar-lounge. Tijdens uw comfortabel verblijf ervaart u het ongerepte Amazone regenwoud middels een prachtige tour, maar ook gewoon vanuit de jungle lodge waar u zich laat verwennen in onze traditionele jungle Spa. Een onderdeel hiervan is de cultuur van de vrolijke en hartelijke Saramaccaners.

Dit resort ligt aan de Gran Rio rivier op een uur vliegen over het groene landschap van Suriname. Awarradam is een vakantie oord in de Gran Rio. Het ligt op 30 km varen per korjaal van de airstrip Kayana. Van hieruit is het een half uur varen naar de meest stroomafwaarts gelegen dorpjes van de Saramaccaners, die al langer dan driehonderd jaar volgens de West Afrikaanse tradities leven.

 

 
 
awarradam