Boek met onze 4 zekerheden

Kati Kati Tented Camp

Categorie A

Voor een echte safaribeleving ben je bij Kati Kati Tented Camp aan het goede adres. Dit mobiele tented camp bestaat uit 10 gewone tenten en een familietent in het midden van de Serengeti. Het kamp is zo ontworpen dat er geen permanente gebouwen zijn en het kamp volledig kan worden afgebroken zonder iets in de natuur achter te laten. Je bent hier midden in de wildernis van de Serengeti en door de kleinschalige opzet van het kamp kun je hier optimaal van genieten.

Je overnacht in safaritenten die eenvoudig maar comfortabel zijn ingericht met een goed bed en een eigen douche en toilet. Omdat er geen hek om het kamp is kun je zo wakker worden van hoefgetrappel naast de tent of het gelach van hyena’s in de buurt. In het donker word je onder begeleiding van een bewaker naar je tent gebracht in verband met de mogelijke aanwezigheid van gevaarlijke dieren.

Door de centrale ligging van het tented camp en het feit dat er geen hek om het kamp zit kun je al vanuit je eigen tent dieren spotten. De gamedrives kunnen dan ook direct beginnen bij het wegrijden uit het kamp.

Kati Kati Tented Camp