Boek met onze 4 zekerheden

La Residence WatBo

Categorie B

La Residence WatBo is gelegen in het centrum van Siem Reap. Binnen 15 minuten loop je naar de gezellige en drukke pubstreet. De tempel van Wat Bo ligt op ongeveer 400 meter afstand.

La Residence WatBo is een knus boutique hotel met 40 kamers. De kamers zijn ingericht in een moderne Cambodjaanse stijl met allen een klein balkonnetje. Het hotel beschikt over twee zwembaden met een terras. Het restaurant heeft ook een ruim terras waar traditionele Cambodjaanse gerechten geserveerd worden. Vanaf het terras heb je uitzicht over de tuin en het zwembad. Bij de bar van het hotel kan je onder het genot van een drankje bijkomen van bijvoorbeeld een drukke dag bij Angkor. Verder kan je bij het hotel verschillende soorten massages boeken, fietsen huren of ontspannen in de spa.

De stad kent veel gezellige straatjes met sfeervolle restaurants en gezellige winkeltjes. Vlakbij het hotel ligt de tempel van Wat Bo waar je wandelend naar toe kan. Uiteraard is een bezoek aan de tempels van Angkor een must wanneer je in Siem Reap bent. Daarnaast worden er vanuit Siem Reap verschillende tours aangeboden naar bijvoorbeeld de ‘floating village’.

 

wat bo