Boek met onze 4 zekerheden

Lake Burunge Tented Camp

Categorie A

Aan de oevers van het prachtige Lake Burunge ligt dit gelijknamige Tented Camp. Hoewel het kamp net buiten Tarangire National Park ligt kun je vanuit de lodge voldoende dieren zien die de natuurlijke oversteek van Tarangire naar Lake Manyara maken.

Zowel het hoofdgebouw als de individuele tenten zijn op platformen gebouwd zodat je kunt genieten van het uitzicht op zowel Tarangire als Lake Burunge. De 40 stevige tenten zijn zeer ruim en hebben bedden met klamboes en een eigen badkamer en veranda vanwaar je de dieren voorbij kunt zien komen. Gezinnen met kinderen kunnen gebruik maken van de interconnecting rooms. Op het terras van het restaurant kun je zowel overdekt als in de buitenlucht eten. Het zwembad is een heerlijke plek om af te koelen of te genieten van een heerlijk drankje tijdens de zonsondergang.

Lake Burunge Tented Camp ligt op 10 minuten rijden van de Sangaiwe entree van Tarangire National Park. Een safari in dit park is dan ook een must. Je kunt onder begeleiding van een gids ook een korte wandeling naar de oevers van het meer maken.

Lake Burunge Tented Camp