Boek met onze 4 zekerheden

Lake House Resort

Categorie B

Lake House ligt aan de oevers van het Dong Suon meer. In de buurt van het hotel ligt de Phong Nha grot en de Thien Duong grot.

De kamers van Lake House kijken uit over het meer of het zwembad van het hotel. De inrichting van de kamers en van het hotel zijn geïnspireerd op de oude huizen van het dorpje Ha Giang. Hierdoor is de sfeer in het hotel erg knus en warm. Voor wat ontspanning kan je een duik nemen in het zwembad, een drankje drinken bij de poolbar of een wandeling maken door de mooie tuin. In het meer zelf kan er ook gezwommen of gekajakked worden. Huur een fiets om de omgeving te verkennen. Bij het restaurant van Lake House wordt een mix van Vietnamese en internationale gerechten geserveerd. De producten en ingrediënten zijn vers en worden verwerkt tot traditionele smaakvolle gerechten.

Phong Nha-Ke Bang National Park is dé plek voor liefhebbers van grotten. Het grottenstelsel is gigantisch. Je vindt hier talloze bijzonder mooie grotten, de oudste karstformaties van heel Azië, ondergrondse rivieren, indrukwekkende stalactieten en stalagmieten. Daarnaast kan je prachtig fietsen of wandelen door de omgeving.

lake house