Boek met onze 4 zekerheden

Lake Manyara Serena Safari Lodge

Categorie B

De Lake Manyara Serena Safari Lodge is fantastisch gelegen aan de top van de Mto wa Mbu klif, uitkijkend over Lake Manyara. Het meer wordt bezocht door meer dan 300 vogelsoorten waaronder flamingo's, arenden en ijsvogels. De Serena Lodge is ontworpen met de gedachte aan de vele watervogels van het meer met hun rondingen en kleuren.

De kamers zijn gehuisvest in traditionele rondavels van twee verdiepingen, waarbij elke kamer zijn eigen balkon of veranda heeft. Het Flamingo restaurant is in de stijl van een Maasai boma, gedecoreerd met traditionele kralen en kalebassen. Er zijn ook mogelijkheden om buiten in de bush te ontbijten of dineren. Vanaf zowel de veranda als het zwembad kun je genieten van het uitzicht over Lake Manyara.

Naast een gamedrive door Lake Manyara National Park kun je ook andere activiteiten ondernemen zoals een wandeling of fietstocht door het dorpje Mto wa Mbu. Hier zie je hoe de vele verschillende bevolkingsgroepen in Tanzania samenleven. Je  kunt mountainbiken langs de oevers of kanoën op Lake Manyara of een kookworkshop volgen.

Serena Manyara