Boek met onze 4 zekerheden

Lake Manyara Wildlife Lodge

Categorie A

De Lake Manyara Wildlife Lodge is gelegen aan de rand van de westelijke klif van de Riftvallei en heeft daardoor een fantastisch uitzicht op het lager gelegen Lake Manyara. De lodge is zo gebouwd dat je vanuit het restaurant, het zwembad en alle kamers kunt genieten van deze panoramische uitzichten.

De 100 kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen en hebben een eigen veranda met uitzicht. Gedecoreerd in authentiek Afrikaanse stijl heb je een eigen badkamer en zijn er klamboes aanwezig. Er zijn een aantal kamers met tussendeur speciaal voor families met kleine kinderen. In het restaurant worden dagelijks verse ingrediënten gebruikt om zowel lokale als internationale gerechten te serveren. afhankelijk van het thema van die avond. Op het terras van de bar geniet je van een sundowner drankje na een dag vol indrukken.

Naast de gebruikelijke gamedrives rond het meer kun je ook kanoën op of fietsen langs het meer of paardrijden in de omgeving. Een bezoek aan het dorpje Mto wa Mbu laat je kennismaken met de cultuur van de vele lokale stammen in dit gebied.

Lake Manyara Wildlife Lodge