Boek met onze 4 zekerheden

Lapland Hotels Sky Ounasvaara

Categorie B

Lapland Hotels Sky Ounasvaraa ligt op 10 minuten rijden van Rovaniemi vandaan. Het heeft een schitterende locatie in de natuur en biedt uitzicht op Rovaniemi en op de Kemijoki rivier. Het hotel heeft directe toegang tot vele wandelpaden in de omgeving. De gemeenschappelijke ruimten zijn ingericht volgens Laplandse stijl, met gebruik van donkere kleuren.

De kamers zijn comfortabel en modern, met een elegant design. Ook hier is veel gebruik gemaakt van donkere kleuren, in combinatie met hout in verschillende bruintinten. Ze beschikken over een airco, wijde ramen en een luxe badkamer.  Het hotel heeft een à la carte restaurant dat al meerdere malen in de prijzen is gevallen. Ook is er een bar met een openhaard en een kleine souvenirwinkel.

Rovaniemi wordt gezien als de woonplaats van de kerstman. Hier zult u dan ook overal activiteiten en bezienswaardigheden van terugvinden, zoals Santa Claus Village. Hiernaast heeft Rovaniemi ook veel mooie natuur te bieden. Het hotel ligt naast een wintersportcentrum, waarvandaan in de winter veel geskied wordt. In de zomer kunt u hier heerlijke wandelingen maken.

Lapland Hotels Sky Ounasvaara