Boek met onze 4 zekerheden

M Boutique

Categorie B

M Boutique Hotel is gelegen in de drukke stad Ho Chi Minh. Het heeft een centrale ligging en ligt op loopafstand van gezellige restaurants en leuke winkels. In de buurt van het hotel liggen onder andere het Operagebouw en de Notre Dame kerk.

M Boutique Hotel heeft kamers die uitkijken over de stad of de rivier. De kamers zijn modern ingericht en stralen rust uit. Op het dak van M Boutique is het zwembad met prachtig uitzicht over de stad. Bij het zwembad is een bar aanwezig waar je ook verschillende tapas kunt bestellen. Het is een fijne plek om bij te komen van een dag Ho Chi Minh. In het restaurant van het hotel worden Vietnamese gerechten afgewisseld met Westerse gerechten.

Ho Chi Minh is een dynamische en bruisende stad waar je ogen te kort komt. Musea, pagodes, tempels, smalle straatjes met markten en verkeerchaos door brommers, cyclo's, fietsers en voetgangers van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zorgen ervoor dat je deze stad niet snel zult vergeten. Een absolute must is een bezoek aan het War Remnants museum. Vanuit Ho Chi Minh kan je de Cu Chi tunnels bezoeken.

 

m boutique