Boek met onze 4 zekerheden

Mai Chau Lodge

Categorie B

Mai Chau Lodge ligt midden tussen de rijstvelden en bergen. Het is prachtige locatie midden in de natuur maar toch dichtbij een aantal etnische dorpen.

Mai Chau Lodge heeft 16 kamers die allen een balkon hebben met uitzicht op de vallei of de bergen. De kamers zijn ingericht met lokale meubels en decoratie. De lodge heeft een zwembad, een stoombad en een jacuzzi. Er is de mogelijkheid tot het huren van fietsen om de omgeving te verkennen. Ook worden er kano’s verhuurd om te kajakken op het Lotus meer. Het restaurant van de lodge heeft mooi uitzicht over het meer en de rijstvelden. Ze serveren lokale gerechten in combinatie met een aantal internationale gerechten.

In de omgeving van Mai Chau kan je prachtig wandelen of fietstochten maken. Leer de lokale bevolking kennen en zie hoe zij leven in Mai Chau. De lodge ligt op loopafstand van de dorpen Lac en Pom Coong. Breng een bezoek aan het Pu Luong Nature Reserve of woon een traditionele dans ceremonie bij onder het genot van een lokale rijstwijn.
 

mai chau lodge