Boek met onze 4 zekerheden

Maison Dalabua

Categorie B

Maison Dalabua ligt in het centrum van Luang Prabang. Het ligt in een mooie omgeving en wordt omringd door een lelievijver en een mooie tropische tuin. Vanaf het hotel is het ongeveer 5 minuten lopen naar het Koninklijk Paleis en de avondmarkt.

De kamers van Maison Dalabua zijn ingericht in Laotiaanse sfeer. De kamers ademen rust uit en zijn gezellig ingericht. Bij het hotel is een mooi zwembad met fijne ligbedden waar je na een intensieve dag in Luang Prabang heerlijk tot rust kunt komen. De spa van het hotel zit in twee typische Laotiaanse houten huisjes waar je kunt kiezen tussen verschillende massages of schoonheidsbehandelingen. Het restaurant van het hotel, Manda de Laos, ligt aan de mooie lelievijver. Door de unieke plek is het terras een fijne spot om de heerlijke Laotiaanse keuken te proeven. Bij het restaurant Gaspard Artisan Cuisine worden heerlijke Franse gerechten geserveerd die gemaakt worden van lokale verse ingrediënten.

In Luang Prabang valt genoeg te beleven. Bezoek de vele tempels die Luang Prabang rijk is of aanschouw de prachtige Kuang Si watervallen.
 

maison dalabue