Boek met onze 4 zekerheden

Masseria Panareo

Categorie B

Masseria Panareo ligt midden in de natuur en wordt omgeven door olijfgaarden. De kamers zijn modern ingericht en hebben traditionele Italiaanse elementen, denk hierbij aan het typische gewelfde plafond. Het is de perfecte plek om tut rust te komen.

De accommodatie beschikt over een parkeerplaats, een restaurant, een buitenzwembad, een bar en een tennisbaan. De kamers zijn ruim en voorzien van een flatscreen-tv, een eigen badkamer met gratis toiletartikelen, airconditioning, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten en een minibar. Het restaurant is gehuisvest in een 20e -eeuwse voormalige schuur met gewelfd plafond en typische zandstenen muur. Proef de culinaire specialiteiten terwijl je uitkijkt op de zee en het platteland van Puglia.

Otranto ligt op acht km rijden en Lecce ligt op 40 minuten rijden. Het Porto Badisco strand ligt op 2,2 km. Bezoek het populaire kunstmuseum Castello Aragonese Otranto dat 5,2 km van het hotel vandaan ligt. Enkele lokale restaurants zijn op loopafstand te bereiken.

Masseria panaero