Boek met onze 4 zekerheden

Mount Totumas

Categorie B

Mount Totumas is een afgelegen accommodatie, 20 kilometer van Volcán. Op een hoogte van 1900 meter, midden in de natuur van de provincie Chiriqui, geniet je tijdens je verblijf van wijdse uitzichten en de geweldige natuur van het Nevelwoud.

Mount Totumas is geen 5-sterren resort, maar wel een fascinerende plek om de natuur van Panama te ontdekken. De werknemers van de accommodatie hebben veel kennis over de flora en fauna in de omgeving en behandelen u al snel als familie. Mount Totumas biedt verschillende type lodges aan. Zo is een overnachting in de Howler Tree Cabin erg bijzonder. Dit komt, doordat het de enige accommodatie is die zich in het regenwoud bevindt. Vanuit de boomhut heb je een geweldig uitzicht over twee watervallen en de natuur. Inbegrepen tijdens het verblijf in de lodge is het ontbijt, lunch en diner. Het eten wordt vooral verzorgd met lokale producten.

De accommodatie is de perfecte uitvalsbasis om het omliggende nevelwoud te ontdekken. Zo zijn er 8 wandelroutes waaruit je kan kiezen om de natuur te ontdekken, met of zonder gids, net wat je prettiger vindt.  Let op, zonder eigen 4WD huurauto, is het alleen mogelijk met een 4×4 transfer naar de accommodatie te gaan. 

Mount Totumas