Boek met onze 4 zekerheden

Mulu Marriott Resort & Spa

Categorie B/S

De jungle van het Mulu National Park verkennen is al bijzonder, maar overnachten in een resort dat opgaat in de natuur is dat natuurlijk ook. Vanuit dit resort kun je wandeltochten, riviersafari's en zelfs fietstochten maken. Ook biedt het resort de gasten de gelegenheid om te ontspannen door middel van een duik in het zwembad, een Maleisische maaltijd in het restaurant, of een traditionele massage na terugkomst van de vermoeiende wandeltochten.

De accommodatie beschikt over een zwembad, een wasserette, een spa, een fitnesscentrum en een restaurant dat lokale en internationale gerechten serveert. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een minibar, een haardroger, een kluisje en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen. Vanuit de hotelkamer heb je een prachtig uitzicht op de omgeving.

Het resort ligt in het weelderige regenwoud van Borneo, grenzend aan het Gunung Mulu National Park, een UNESCO werelderfgoed. Bezoek de vleermuizen gevulde grotten of maak een tocht met een sloep over de rivier.
 

Mulu Marriott