Boek met onze 4 zekerheden

Oldeani Mountain Lodge

Categorie B

De Oldeani Mountain Lodge is een prachtige, luxe lodge die je meeneemt naar de begindagen van het safaritijdperk. Je krijgt hier het echte safarigevoel in een klassieke lodge die van alle moderne gemakken voorzien is.

Verspreid over een groene tuin liggen de 50 kamers die allemaal een eigen terras met uitzicht over de omgeving hebben. De smaakvol ingerichte kamers zijn zeer ruim en voorzien van glazen schuifdeuren die je vrijwel geheel kunt openen voor het ultieme buitengevoel. Er is zowel een binnen- als een buitendouche, een badkuip, een open haard voor de koude nachten en airconditioning en een ventilator voor de warmere dagen. Vanuit het overloopzwembad en het naastgelegen terras heb je schitterend uitzicht op Oldeani Mountain. Daarnaast beschikt de lodge over een heerlijk restaurant, een spa, een sportschool en een kinderspeelruimte.

Oldeani Mountain Lodge ligt net ten zuiden van Karatu en heeft uitzicht op Oldeani Mountain. Door de verhoogde ligging kun je vanaf de lodge ook de kraterrand van Ngorongoro en Lake Eyasi en Lake Manyara zien.

Oldeani intro